tisdag 29 december 2009

våga vara rädd
delete minnen. klick.

måndag 28 december 2009

varför bry sig?

juletid

Hello,
länge sen sist igen.
Min julafton var lugn och skön som jag hade önskat. Jag njöt av julmaten i år och älskade julklapparna. Jag njöt av min familjs sällskap. Senare kom Kristoffer och jag fick fina presenter av honom. Puss.
Annandag jul spenderade jag framför TVn iför i en pyjamas fram till klockan slog 7. Då var det dags för utgång. På med partykläderna och iväg till strand. Med våran underbara otur stod vi i kö i 2 timmar och sedan blev våra vänner nobbade på grund av åldersgräns och tyvärr fick vi lämna kön. LAME. Förgäves frös jag tårna av mig i mina vans. Bara mig själv att skylla. Vi gick vidare och hamnade tillslut på Citykrogen, grattis. Allt vi behövde var underbart sällskap, alkohol och värme för att överleva kvällen någorlunda. Och det blev ju ganska lyckat.

Lördagen spenderades i stan med Melws som äntligen kommit hem (brun och fin) och Linn. Vi fyndade en heldel fina saker för bra priser. Kvällen spenderades med Lina och Linn framför True Blood och filmen Where the wild things are, underbart mysig film. Se den. Klockan slog 4 när vi väl somnade.

Söndagen, idag har vi ränt runt i stan igen och fyndat, dock bara en kjol för min del. Vi åt på mongolian bbq och det var värt pengarna, nästan för mycket. Några extra kilon hängde på hem. Jag mötte upp Jen i fruängen och tog en tripp förbi solen. En gnutta brunhet i vardagen är inte alls fel. Vi missade bussen precis och fick promenera hem, inte alls fel. Vi hamnade hemma hos mig med choklad och cola. Fick ryck och började rensa garderoben på kläder igen, det mesta hamnade på blocket. Musik, prat och skratt bestod kvällen av. Underbara Jennie, du är ju för bäst. Du vet att du är guldvärd och att allt löser sig. En spark i huvudet på en viss människa.

Imorgon blir det shopping igen och eventuellt bio på kvällen med Kristoffer. Ge mig mera fynd tack!
Au revoir.

onsdag 23 december 2009

wake up call

Ingen sol. Lite mer grått men vitt på marken. Duger för mig. Ska iväg sista spurten nu. Ikea blir det först sen vidare någonstans in mot staden. Hoppa allt går som planerat.
Hej.

tisdag 22 december 2009

KAOS!

GOSH! damn vilken stress. Folket är som hel vilda, springer, skriker och far runt som galna höns. Det slits och slängs. Köerna är inte att leka med. Sista gången jag är ute i sista sekund. Imorgon ett nytt försök.
Hade sällis av jen. Vi hookade lunch på montis. GOTT. Sen for vi runt hit och dit, upp och ner för att hitta några julklappar. Efter 3 timmars farande tog vi tag i saken och hittade oss några julklappar. Fler saknas, och dom ska hittas imorgon. Det kommer vara betydligt mycket mer folk imorgon, kan jag garantera mig själv.
Imorgon kommer lönen och jag ska inhandla en väldigt fin jacka hade jag tänkt. Jag behöver det och jag tänker köpa det också.
Nu ska jag ta och räkna lite på min ekonomi, slå in presenterna och sedan lägga mig i sängen en stund och vila mina rygg.
Cya.

11.46

God morgon,
vilken underbart vit och vacker dag. Det blir staden alldeles strax med jen för lite julklappshandling i sista sekund.
Igår spenderade jag en mysig måndag med lina och jen. Vi tände lite brasa, åt piroger, tog en promenad, pratade om det ena och det andra. En bra kväll.

måndag 21 december 2009

wäääk

Måndag morgon, sovit drygt 5 timmar. Känner mig trött.

00.52

sömnlöshet, paradise hotell, snowboardtankar, pirr i magen.

söndag 20 december 2009

wishlist

brittany murphy rest in peace.



hej!

gamla stan, julmarknad, lovika-vantar, varm choklad, lövbiff och potatisgratäng, gossip girl, anna ankas jul, coyote ugly, julskum, fuji direkt och en massa snö.

lördag 19 december 2009

let it snow

Snön, kylan och julen känns helrätt i år. Det är riktig vinter i Sthlm, äntligen.
Idag jobbade jag med Stina. Raka spåret hem, byta om till varma underställ och dubbel klädsel. Vi åkte ut till Tullinge och åkte bräda. Sen blev det ett stopp vid Mcdonalds. Ush va gott.
Nu spenderar jag en lugn hemmakväll i min ensamhet med tända ljus och film. Känns faktiskt riktigt bra. Otippat att alkisen Sandra lyckas stanna hemma en hel helg utan en droppe alkohol. Vithelg och vitjul, sweet. Jag känner mig stolt.

Förresten, Avatar var hur bra som helst. Se den, och se den i 3D, jag lovar ni blir inte besvikna.

fredag 18 december 2009

congrats till jobbet baby.











movienights

Godkväll folks,
ikväll blir det Avatar i 3D. Sweet.


torsdag 17 december 2009

voff

Hello.
Jag har haft en lugn dag på jobbet. Snökaos ledde till bussförseningar. Tog 1 timma hem istället för en halvtimma. Men det är såhär det ser ut varje jävla år när första snön faller i Stockholm. Idag har jag inte hunnit mer än att vara hundvakt åt Wilma och fick besök av jen som kom med presenter. Härligt att hon är hemma igen.
Har svullat i mig chirre framför Glee och Paradise Hotell. MUMS. Imorgon är det helg, underbara helg. Det bli Avatar premiär för min del och jobb på lördag.


Igår var jag ledig, hel härligt, sov till 1. Det blev brädåkning vid 5 i Tullinge med kp och vincent. Det var sweet. Hoppas på mer åkning snarast.



Underbara wilma.

tisdag 15 december 2009

..last update.

Last update for today folks. Proppade nyss i mig en skål med chirre och dipp framför paradise hotell. Resultatet blev "URK". Jag inbillade mig att jag var magsjuk. Drack vatten och satt i halsen, spottattack på hela täcket. Sweet, jag är inte mer än mänsklig.

Ibland hamnar man i en minnes trans. En trans då man minns memorerade känslor från förr, onödiga händelser och meningslösa ting som betyder enormt mycket, stunder man minns som igår och ännu idag får dom en att le, minnen som du förträngt och samlat på dig genom åren som du absolut helst inte vill ta fram.
Just nu befinner jag mig i en sådan trans. Det kändes som mina 20 år av levnad rullade förbi på någon enstaka minut. Kom och försvann lika fort. Creepy. Hjärtat slog i tusen och andningarna kvävdes. Alla minnen på samma gång gör inte gott.
Nu tänker iallafall jag sova. Jag vaknar när jag vaknar. So long.

winter wonderland

NU, är jag äntligen hemma. Den såkallade snökaoset som vi fått hit till Stockholm är som vanligt en chock för hela svenska trafiken. Kommunalt som E4 mässigt.
Jag har verkligen väntat på riktig snö och vi hoppas eller iallafall jag hoppas på mer kyla så att snön stannar kvar ett tag till. Snälla tomten, låt oss få ha kvar snön på julafton. Jag vill inte bara minnas alla år som liten med snö, utan också komma ihåg dom restrerande åren med snö.

Imorgon är jag som det ser ut nu ledig. Och om jag vågar, tar jag brädan och åker till Tullinge för lite så kallad snowboard åkning. Karriären är på topp, NOT.
Jag är inte rädd, men jag vet inte riktigt om jag
har tålamodet och självkänslan att lära mig någonting så svårt. Vi får se helt enkelt. Jag äger ju allt materielt man behöver för att åka.



Mina små vingar flög sina första flygtag förra vintern i kungsberget och där slutade min resa mot snowboard proffs. Drygt.

ett skratt förlänger livet

Ont i magen efter garvattack. Övertröttheten slår till. MAMAMAMAAA.
Jag och lina har bakat misslyckade muffins, ätit lasagne och kollat på the proposal. Vi hann med en kvällspromenad i snöregnet också. Nu blir det harry potter och förhoppningsvis somnar jag i god tid. Känner mig helt uppe i varv just nu, dansa med en kall öl i handen nu vore inte helt fel.

söndag 13 december 2009

saknad

Nyss kände jag en riktig saknad efter mina vänner som alla 4a är i Thailand. Melws, älskade Jen och mina underbara bästa bebekos som nu har varit borta från mig i över en månad. Dags att komma hem.
Jag saknar er!

sunday sweet sunday

Jag fick besök. Jag tycker om när jag får besök, får då slipper man vara själv. Jag är rädd för ensamheten. Ensam är stark betyder ingenting för mig.
Jag, linn och alex åkte och hämtade thai käk och chirrebirre med dipp. Sen hem till mig för att käka och titta filmen upp, igen för min del. Den är så härlig. Elin kom också på besök.

Imorgon är det måndag igen. Antingen blir det av att gå på stand up comedy på buolevard teatern eller barnvakt och myskväll med lina.
Jag kommer få handla julklappar den 23e, dagen innan julafton. Då får jag lön och jag måste verkligen ha en lista över vad som behöver handlas, annars blir det inga julklappar till familjen och vännerna. Jag älskar att handla julklappar, fast iår känns det lite stressigt dock.

Läste för ett tag sen kissies blogg där hon berättade om sina bravader och hur hon var på Cafet igår och möttes av en stor flock hiphoppare som stod och diggade till musiken som i en 50 cent video med händerna uppe i luften. Roligt att hon kallas alla oss andra för hiphoppare, lika fördomsfull som vanligt. Hon verkar inte känna till några andra människor än sig själv. Jag störs inte av vad hon skriver, underhållande läsning tycker jag. Du ger mig iallafall ett skratt för dagen. Alla är ju som sagt olika, tur det.

Nu ska jag titta på harry potter hade jag tänkt. Dricka en kopp te och lugna mina nerver inför morgondagen. Jag älskar kvällar och nätter, synd att man ska upp bara, annars hade jag kunnat vända på dygnen helt.

WeAretheSuperlativeConspiracy.

Gårdagen i bilder från WESCs 10 års kalas på Cafe Opera, (med min otroligt dåliga kameramobil). Kvälllen var awesome!!



1. Elinpelin och linn
2. Hoffmaestro & chraa, och en alex där i grönt.
3. Timbuktu
4. Timbuktu

(Röjde järnet på Millencolin, blev tyvärr inga bilder.)

lördag 12 december 2009

brother oh brother

Hello,
torsdagen bjöd på strand med Lina, Evelina och Johanna. Vi drack öl, lyssnade på konstig musik och spelade fotboll. Det var riktigt trevligt. Jag hookade en hamburgertallrik på solgrillen, det var sweet.

Gårdagen bjöd på luciatåg på dagis med alla små uppstoppade korvar. Riktigt söta var dom. Vi fick snö precis när vi skulle gå luciatåget, det tyckte jag var mysigt. Hjälpte till att plocka undan allt på gården och sen fick jag skjuts hem :) Och på torsdag ska jag vara hundvakt till Wilma, lollos underbart söta franska bulldog.
Kvällen bjöd på en lugn hemma kväll med idol och färdigmat till en bö
rjan. Sen fick jag sällskap av Mr Heineken som följde med mig ända till marie laveue. Mitt kvinnliga sällskap blev Elin och på plats träffade jag underbara Jojjo som kommit hem från Norge, äntligen och underbara Sara. En trevlig kväll som slutade med burger king och metro läsning. 3 visade klockan när jag väl var hemma.

Idag fyller in bror 10 stora år, han fick sin första mobil. Mycket spännande. Ikväll blir det eventuellt WESC 10 års kalas på Cafe Opera.
Linn våldgästar mig vid 6 tiden. Ikväll blir det thai käk som gäller, MUMS.



torsdag 10 december 2009

kalas

Hello dear folks,
humöret är inte på topp idag men det hindrar inte mig att dra på nya äventyr till strand på 1 års kalas. Träffa några peeps för en öl och lyssna på bra musik. Det behöver man för att klara av den tuffa vardagen.
Imorgon blir det luciafirande på dagis, får se vad vädret lovar och vilket härligt kaos vi ska få. Pepparkakor och glögg bjuds det på i år igen. Glada miner och falska leenden. Man blir ju arg när man får hem kommunals egna tidning och ser att chefens chef får 73500 i lön. Lätt för den människan att dirigera och peka med pinnen vad vi ska göra och förändra på när det är vi som får ta skiten. Vi sliter som djur och tjänar absolut ingenting. Det vi får är ryggproblem, en kosta boda skål som säkert inte ens dom har behövt betala och stress ända in i röven. Tack för det. Vi gör det här för barnens skull, vad gör dom som är bra för barnen? Peka är fult, jävligt fult. Orkar inte vara arg mer, nu gör jag i ordning mig och drar.
Au revoir.

onsdag 9 december 2009

resultat


Ja, ni vet hur dom brukar se ut, dom svälde lite över varandra och hade sig men det gör ingenting. Dom ska ändå in i munnen och jag hoppas smaken är lika god.
Hej och hå, dags för sussa och natti.

6 minuter

6 minuter kvar, det tar en jävla tid att baka har jag märkt. Next up, resultat!

adidas

Bad update.
Har inte riktigt kommit igång med den ny uppstartade bloggen ännu. Men idag har jag iallafall jobbat från 8.30 till 16.15. Pust. Sen plockade mamma upp mig och vi åkte till adidas lagret och jag fyndade en hel massa godsaker.
Nu väntar jag på mjölet till mina lussebullar som jag försöker baka. Inför lucia firandet måste man ju ha lussebullar till hands att bjuda :)
Jag ser fram emot helgen, det känns bra och jag hoppas den blir mysig och bra. Julen närmar sig och jag VILL verkligen ha snö till jul. För mig är det väldigt viktigt.
Nu hörde jag en bil rulla in på gården, snabb spurt till bakningen igen.



onsdag 2 december 2009

23.48

Hello,
på grund av någon slags hackning på mina webbplatser fick jag starta om bloggen. Blev nojig och paranoid helt enkelt.
Det blev ännu en dag hemma med mami. Vi rensade garaget tillsammans och det blev faktiskt ett bättre resultat med hyllor och mer ordning.

Imorgon blir det jobb som gäller igen. Jag tycker verkligen inte om att stiga upp på morgonen. Stressen i trafiken får mig att spy. Folk med dåliga andedräkter, stirriga blickar, trängsel ger mig panik. Att man inte kan få vara ifred innan en tung arbetsdag, NÄE man ska helt enkelt sitta där och ta emot all skit. Jag får ont i magen redan nu.
Ska somna till "almost famous" som så många gånger förr.