onsdag 14 april 2010

jag vaknade av solljuset, öppnade fönstret och hör fågelkvitter, luften strömmas in i rummet och den är mild. hur underbart som helst, jag somnar om lycklig.
har i princip packat klart. fortfarande lite att stå i men ska få nagellacket att torka först. sen bär det väl av. skönt, super skönt.

tisdag 13 april 2010

sanningen är att jag inte kan packa. har aldrig kunnat och kommer aldrig kunna heller. punkt.
äntligen hemma, efter en hyfsat kort dag med underbart väder att avnjuta. tog en sväng förbi johanna på en fika. mys. sen mötte kristoffer upp mig i hornstull. myst med mamma och ätit lite middag. nu är det väl dags att packa antar jag. igen. kläppen imorgon och jag håller tummarna för bra väder. snälla gud om du finns där uppe, le lite för fan för världen så vi får sol.
hej så länge.

måndag 12 april 2010

tomma ord.
nu har jag haft besök av josie. puss. lyssnar ännu engång på en underbar låt som får en att bli supergla.

hörni! vilket väder vi har. åh, vilken lycka.
vilken dålig uppdatering. måndag idag, igen då.
i fredags träffade jag mina gamla goda vänner på gamla falken i huddinge, ja fett fail ställe men det var bara för sällskapets skull. det blev hel lyckad kväll iallafall tycker jag. hem vid 2 och sova snabbt.
upp och jobba lördag morgon. det gick bra, jag kände mig ganska pigg. vädret var katastrof. jag frös ihjäl i mina bara strumpbyxor. 6 slutade jag och rusade hem. försökte att inte stressa men det slutade ändå med total stress. iväg till älvsjö för förfest hos björn som fyllde år. riktigt trevligt. en hel del skumpa och shottar. vi beställde taxi vid 12 tiden och kom iväg. framme vid stureplan och utanför sturecompagniet blir det en del missförstånd och allt failar ur. det kommer fler tåg.
upp vaknar man hemma hos jennie halv 8. går hem och somnar om. vaknar ok bakis. spenderar dagen med plock av utemöbler, matlagning, film och promenad till fruängen för svull. perfekt söndag antar jag.

veckan ser ut som så att idag kom mamsen hem. ikväll ska jag träffa bästa josie på ett litet hej. imorgon blir det eventuellt pass fixande. måste få hem personbevisen först. sen onsdag bär det av till kläppen. awesome. hem söndag. så, nu har jag uppdaterat någorlunda.
hej!

fredag 9 april 2010

hej sverige!

hej,
fredag äntligen fredag. en någorlunda snabb vecka, med en dag mindre arbete. i måndags befann jag mig i finland hemma hos min faster och hade det mysigt. påskhelgen i finland var super. nu känner jag mig glad i själen. jag har fått träffa min farmor som till och med var på underbart humör, stort leende på läpparna. jag har också träffat några av mina kusiner, faster och vänner. helt underbart.
i tisdags kom jag hem, direkt till arbetet dock som var lite slitet. men det gick, det gör det nästan alltid. veckan gick som sagt fort och jag har spenderat den i princip själv. känns konstigt. jag saknar mina vänner. jag har inte träffat er på över en vecka. var är ni? det är nog jag som inte riktigt haft orken att lyfta mitt arsle någonstans. jag hoppas våren gör en liiiiite piggare. juste vädret som alla pratar om. jämt. vi i sverige eller ska man säga norden har ju iallafall alltid vädret att prata om med tanke på våra fyra årstider. antingen är det för kallt, för varmt, för isigt, för regnigt, alltid för någonting. ja ja nog pratat om vädret igen.

ikväll vet jag inte vad som händer. men imorgon jobbar jag igen och sen vet jag inte mer med denna helg. den får gå som den vill. på måndag kommer iallafall mamma hem, skönt att få hem henne. hon ska få en bamse kram.
på tisdag ska jag eventuellt äntligen skaffa mitt pass som jag tappade bort för ett år sedan, undra vem som skaffat sig en ny identitet? ingen hoppas jag.
nu blir det fika med mig själv. åh va roligt (inte).
au revoir.
"välkommen till facebook". i min mening välkommen till ett beroende att ha koll på omvärlden. vad händer just nu? så fort jag kliver innanför min dörr, slår jag upp locket på datorn och klickar in mig på just facebook. vad är det med just facebook som lockar en? min själ känner sig i obalans av att inte få tillfredställa mitt behov efter facebook. egentligen är det inte vad jag själv gör viktigt, utan vad andra gör. att hänga med i svängarna helt enkelt. nya evenemang att acceptera, statusuppdatering att hålla koll på, nya pics att checka in etc.

igår pratade jag med mamma. vi pratade i en halvtimma ungefär. hon är en i mängden att ha fått facebook sjukan. jag förstår inte hur hon klarar sig utan sina inbjudningar, grupper, hälsningar, statusuppdateringar och sist men inte minst cafe world, som hon stup i kvarten var tvungen att uppdatera. jag sa till mamma:
- inge mer dator och cafe world när du kommer hem mamma. ska du hålla på med något cafe så ska du öppna ett eget cafe, inget annat.
då skrattade hon bara och sa det där var jätte bra sagt, tack älskling.
jag måste trappa ner på mina beroenden efter tex, facebook. helt onödigt att skaffa sig beroenden. som tur är röker jag inte. det slapp jag ifrån iallafall.

torsdag 8 april 2010

förföljs av spöken i mitt huvud. orkar inte mer.

fredag 2 april 2010

toapappret tog slut. så vi fixade nytt. high five.
helsinki har fått vår också. och idag blir det hemlagad pizza ala mari & sandra. jamijami.
heippa.
helsinki