onsdag 31 mars 2010

ibland blir man chockad över hur vackra platser det finns i sverige. har varit och besökt mamma i järna. åh, min mamma. en extra stor kram fick hon. har saknat henne så. men hon har det bra men det gör ont i själen hur ensam hon är. jag höll igen tårarna för hennes skull. jag vet hur känslig och upprörd hon hade blivit. ingen sömn får hon då heller. men man är egentligen alltid ensam. ingenting man kan ändra på. ibland måste man lära sig att vara själv. jag saknar henne, väldigt mycket. puss.

imorgon är det första april. lurar dagen. vi får se om man lyckas busa till det lite. eller vad säger ni? mig når ni inte iallafall och kan skrämma upp, näpp!
båten åker kl 16.45. ännu en lame resa själv över havet. kanske hittar man en vän? vem vet.
är framme i helsinfors vid 10 tiden på morgonen då mari kommer och möter upp mig. och på kvällen blir det baila baila. åh, längtar. nä nu ska jag väl ta och packa klart min väska som i princip innehåller hela min garderob, FAIL.
har inte ens hunnit få av mig jackan eller skorna. rusade in, toanödig som vanligt, knip övningar för att inte kissa på sig. sen ringa spärrservice, mobil borta, igen. att jag alltid lyckas, nykter som onykter. någon idiot som stängt av mobilen och är inte villig att lämna tillbaka. idioti. vem fan vill ha min gamla sony ericsson mobil med öl öppnar märken på?
äsch, skit också. nu är jag upprörd. ska ta av mig ytterkläderna till en början.
hej.

tisdag 30 mars 2010

hon är ju för härlig. dom kallar oss artister är ett utav mina favorit program. sista med robyn. i sommar kommer hennes nya album. yes. pepp jennie pepp.
jag älskar alla mina vänner. varenda en av er. ni vet vilka ni är. love.
utan er finns inte jag. ni gör mig hel. det är inte alltid man hinner med att säga hur mycket ni betyder för mig. men ni betyder massor.
har varit på yoga. kämpigt. nu glor man på saltön och packar. hej och hå.
jag saknar dig mamma, kom hem snart. puss.
behövde komma ut. tog bussen till huddinge för lite fika med jen och kristoffer. fikan bestod av en subway macka. det får bli dagens mat. jag träffade på johanna och sofie också, trevlans. jag fyndade ett armband och ett nagellack i en fin blå färg. kommer en liten bild upp sen.
kände asfalten under mina fötter, slapp att bli blöt om fötterna och solen värmde på mot min skinnjacka. hur lycklig är man inte idag?
puss
skål.
vaknade vid 8 tiden. pigg. duschade, tvättade en maskin tvätt och vek gårdagens tvätt. tog min kopp kaffe framför nyhetsmorgon. tantigt? man blir en gnutta rädd för sitt eget åldrande.
vågade väga mig imorse och upptäckte att jag gått ner 1kg om inte lite mer. grattis mig själv. jag kanske lyckas med beach 2010 iår. jag är nöjd med mig själv men jag kan bli nöjdare.
idag blir det av att ringa tandläkaren, ta en tripp till huddinge med jen och packning inför ala åka båten. nu frukost.
hej.

måndag 29 mars 2010

..att kunna gå in på min stig utan att bli blöt om fötterna, det är lycka. glad i själen.
tog en promenad till fruängen med jen nyss. härligt. promenad nr 2 för idag. nu ska jag fortsätta fixa i ordning rummet, mindre kul.
jag har kommit fram till ännu en gång att jag äger alldeles för mycket saker. saker jag absolut inte har någon nytta av. små pryttlar överallt. jag blir aldrig riktigt av med allt onödigt. jag sparar på allt som "kanske" någon gång kan användas eller minnas tillbaka till. ska ta och fortsätta rensa bara lite till. hej.
hello,
back from sälen. vädret var på vår sida på fredagen men lördagen gav oss regn och dimma. så fail lördag och söndag. men träningen gick framåt och nu har man börjat köra park. kul som fan.
det blev tandådalen winter weekend party i lördags, fail för mig som blev alldeles för full, och två av mina kamrater hängde på samma sväng.
söndagens bilfärd var inte att leka med. bakis som bara den låg jag i fosterställning på brädorna och kallsvettades. yes! hemma vid halv 7 och kristoffer kom och myste med mig. jag var inge vidare sällskap, utan somnade vid 10.

har besökt läkaren idag för mina svinkoppor och fått medicin, så vi hoppas på att dom försvinner snabbt nu. vill ju träffa mina vänner innan jag far till finland under påskhelgen. saknar er.
idag har jag fått i mig två nutrilett shakes, inge mums alls men vad gör man inte för lite mer fit kropp.
ikväll hade jag planerat att sitta med josie över ett glas vin och prata bajs, men det blev ingenting av det. sucks, verkligen. blir väl tv tittande i min ensamhet.
hej då!

onsdag 24 mars 2010

imorgon glider jag iväg till sälen. men yes! bränner tunga beats och försöker iallafall packa. jag är hungrig, kan någon göda mig med godis och chips, men icke, jävla nutrilett. hej och hå.

tisdag 23 mars 2010


pjuxen. mums!

måndag 22 mars 2010

ledsen i ögat. hej.
en sak till, jag har börjat med nutrilett,
arslet ur vagenen, beach 2010, kanske?
jag beklagar min fina vän josie att jag är upptagen idag, annars hade pratat bajs över ett glas med dig. onsdag baby onsdag. puss.
en lång dag, stängning. ikväll blir det middag med familjen. mamma åker iväg imorgon i 3v. kommer sakna henne. men hon kommer tillbaka snart igen.
måste ta och ringa båten över till hemlandet och beställa resa över påsk. hälsa på kusinen, vännerna och övriga släkten. myspysigt.
måndag, jag tycker verkligen inte om måndagar. ännu mindre tycker jag om måndagar när man vaknar upp med mensvärk. ja, denna underbara kvinnoplåga som "gud" har skapat åt oss.
tänkte kasta i mig frulle och sen bege mig till jobbet. en sak att glädjas åt är solen som skiner. kanske är våren äntligen på väg?

söndag 21 mars 2010

godkväll,
har haft en super-söndag med jen. ätit taco middag och fikat.
lördagen bjöd på kalas hemma hos jen som blir idag 20 barre. trevliga människor, god mat, dryck och massa dans i klackar. det blev utgång på grodan. bästa josie dansade in också vid 1. hemgång vid 3. hyfsat ont i fötterna.
vaknade upp vid halv 3 och åt donken till frukost framför edward scissorhand.
elinpelin åkte hem idag, tråkigt. kom och hälsa på snart baby.

en ny vecka imorgon. blir dock bara 3 dagar arbete. sen bär det av till sälen igen. äntligen. och mamsen åker iväg på rehab på tisdag. kommer sakna henne. puss på henne.
au revoir.

tisdag 16 mars 2010

helgen överstökad.
fredag; fredagsmys.
lördag; jobb med stina & utgång med bästa. tappade min mobil, en hundring och lyckades översvämma tjejtoan. lyckat.
söndag; mys med kristoffer.
måndag; ingenting. slutade jobbet vid 7. lame.
idag; hämta ut mobilen, fixa & dona allmänt.


fredag 12 mars 2010

helt rätt.
SMK var sweetness. tack för igår alla fina. det blev dock 3-4 timmars sömn. inte ok.
dagens; öppning, trötthet, vårsol, indian popcorn, nagellack, solsidan och inte mycket mer.

tisdag 9 mars 2010


mina finisar. en överger mig i 3 månader, känns inge kul. men det blir bra melws. starka kvinna. och den andra finisen måste jag träffa snart. får kruppilupp annars. kärlek.
(tgi fridays är bilden ifrån)
..ännu ett bakslag. jag får mitt arsle ur vagnen och drar iväg för att spinna men väl framme får jag ingen bokad cykel. fail. raka vägen hem igen. bättre lycka nästa gång.

tre dagar kvar till helg. känns far far away. men på torsdag är det slagsmålsklubben som gäller och elinpelin kommer hem.
jag slutade 3 och ringde några viktiga samtal. beställde katalog till universitet och har dels kollat utomlandskurser. känns ok. ända problemet är pengar. alltid.
nu sitter jag här med strepsil i käften och hejar för livet. får pigga upp mig med någonting vackert som new moon kanske?
jag är glad för sälen och kläppen resan iallafall. thank god for snowboarding.
jag har också tänkt mycket på det här med att starta upp en nattklubb. kan inte släppa det riktigt.

söndag 7 mars 2010

fredag; mysig middag hos ewa.
lördag; shopping & trevlig klassreunion hemma hos agnes.
söndag; myssöndag med linis, med sushi & gilbert grape.

lördag 6 mars 2010

gaga time in may. kärlek.
käkat middag hemma hos ewa idag. trevlans. tack för ikväll.

torsdag 4 mars 2010

kärlek

ännu en gång besatt.

måndag 1 mars 2010

det måste finnas mer än det här? jag står inte ut med mig själv just nu. jag vill inte vara här mer. det finns en värld där ute som behöver upptäckas, av mig. jag kan inte andas, jag stryps av tanken på att bli kvar här mer. helvete.
..bättre sent än aldrig.
fredag bestod av fredagsmys med linn. lördag upp och jobba. sen vidare hem och min bästa kom till Sverige. vi åt, bastade och drog ut på medusa med peepsen. alldeles för full åkte vi hem och stupade i säng. söndagen var seg och jag har lyckats gå och bli sjuk igen. men det hindrade inte mig från att åka iväg till globen på kent med bästa jen, mari och mor. ett lyckat avslut på ännu en helg.
..vi ska alla en gång dö. bra avslut kent, bra allt.
godnatt.