söndag 31 januari 2010

..helgen är över. fredagen spenderades på bonden bar med trevligt sällskap och tidig hemgång. upp och jobba på lördag. iväg efter jobbet till odenplan. trevligt sällskap och sushi till och börja med. sen mängder av alkohol och skratt. hoppa till harrys för lite mer alkohol och metallica tribute. sen tillbaka till odenplan och fortsätta kvällen i samma takt. slutar med dryga människor som tar över stället och förstör stämningen. åkning hem. sova halv 7. en bra helg.

grattis till min fina vän malin som blir hela 20 år idag. "ja må hon leva".
ligger i sängen och försöker somna men tankarna snurrar i huvudet och oron växer. ångest laddat inför imorgon. tillbaka till den dryga vardagen. inge ork. jag hoppas på en bra vecka. jag får göra den till en bra vecka helt enkelt.

lördag 30 januari 2010

hej och hå, huvudet värker, kan det vara full månen som busar? för lite kaffe? för lite mat? vätskebrist? för kallt för en skalle som min? tyvärr har jag inga svar på frågan. en treo i vatten, några koppar kaffe, en kvarts vila, lite mat och en öl borde få huvudvärken att försvinna. vi får se. tjah.

torsdag 28 januari 2010

idag sysselsatte jag mig med att hjälpa mamma med tavlorna i vardagsrummet. ännu är det inte klart. men så småningom kommer allt bli tipp topp.
mitt rum är dock kaotiskt. det får bli mitt nästa uppdrag. jag gav mamma en ganska onödigt uppdrag, hon ska titta på twilight ikväll. jag tror hon kommer tycka om den. hoppas.
idag har det spelats mycket 50 och 60tals musik. vi har mycket sådant hemma. gillart. tur att man är uppväxt med bra musik. saknat mormor har jag gjort. tycker fortfarande att livet är orättvist. varför denna cancer? varför finns den? idiot sjukdom.
...och nu kokar äggen över.

onsdag 27 januari 2010

snökaos, magkaos, rumkaos, huvudkaos, kaos kaos kaos.

söndag 24 januari 2010

sunday, sunday, sunday, bloody fucking sunday.
snart löning, en massa räkningar och skulder ska betalas och pengar ska sparas. ett nytt år och nya möjligheter. det känns dock som tiden bara springer förbi. jobbet tar all tid på vardagar, det känns riktigt trist. inte jobbar man med någonting man tycker om heller. jag får panik av tanken att bli gammal och inte åstadkommit någonting jag velat. det ska inte få hända. äsch. för mycket tankar.

lördag 23 januari 2010

meet me halfway.
fredagen sprang förbi, trevligt sällskap, knast inte rätt igår.
idag blir det nog bara chill hemma. helt i "off mode". vet inte vad som har tagit i mig igen. förstörd inombords. för mycket, alldeles för mycket. kommer det bli bra? det får tiden avgöra.

inga pengar. inge go någonstans. dystra tider. sista minuten med jen skulle passa bra snart. någonting, bort bort bort.
har handlat present till mamma och shoppat läsk och chips. svulla.

onsdag 20 januari 2010

hänger med bästa josie och svullar i mig en hel massa gott. word. hoppas jag får iväg några kläder, pengar till helgen vore INTE fel. råkar få hem en klänning imorgon från nelly. ops. jag säger bara justice i helgen om allt går enligt planerat. puss.

tisdag 19 januari 2010

en avokado och keso macka till kvällsmål, inte illa. någorlunda nyttigt också. snart PH.
en tung dag på jobbet, fram för allt lång. väldigt lång. efter jobbet for det av till box och yoga träningen med jen. känner mig fit for fight (not). nya tag nästa gång. imorgon blir det sleepover hos bästa josie. saknat henne så. puss.

vi klarar allt tillsammans, till och med box träning. awesome.

måndag 18 januari 2010

äter glass. det ilar i mina tänder. snart ska jag ta min pyjamas och sova. drygt. öppnar dagis imorgon. drygt. hatar dryghet, en egenskap hos människor jag avskyr.
jag längtar till löning. ge mig. jag vill åka bort, långt bort från det här jag lever i nu.

söndag 17 januari 2010

hello,
söndags ångest. jobb imorgon. och helgen försvann lika fort som vanligt. en lyckad helg.
fredag; systemet, shopping, förning, joel kinnaman, bussåkning, finalina 20år, hovsjö, he ping ping, alkohol, dans, skratt, dans, prat, kebab, underbara människor, "ja må hon leva" stor säng, gamla klassiker, godnatt kl6, vakna 10, upp till tåget, hem 12.
en jätte lyckad fredag, tack finalina och grattis igen.

lördag; sova, middag med familjen, öl, elin, rönninge, jojo 21år, underbara människor, vin, orkester, prat, nationalteatern, spring till buss, deeptalk, öl, harrys, häng, öl, he ping ping, fotoalbum, hejdå bästa elin.
en lyckad lördag, grattis jojo igen.

söndag; sova, storstäda, filmhäng, alex & linn, zombieland, chips, choklad, cola, public enemies, kristoffer, mcdonalds, godnatt.

bilder kommer upp soon.

onsdag 13 januari 2010

De ringer alla klockor nu
Som ett bomblarm över stan
Men ingen tänker tanken
Ingen orkar ställa frågor

Och de stirrar som om ansvaret bara vilade på mig
Jag som betalat dyrt för att slippa vara med
Och det sista brevet skickades till en ogiltig adress
Med ett frimärke värt en halv långvårdsenhet

Och de skjuter alla soldater till en gammal sång om fred
Ett helt hav normala människor sjunger med
Men även hundratusen röster kan ha fel
kent
helt off. avlider. har inge roligt att berätta mer än att jag har skaffat mig en ny hobby. ligga i min säng i mörkret heter den. tystnad, bara mitt element som hörs. ingenting mer. en och annat snyft. bara tankar, känslor och trötthet.

tisdag 12 januari 2010


sömnlöshet & bruce springsteen.


idag; öppning, jobb, solning, powernap, yoga, bastu.
ett sömnpiller och jag försvann in i sömnen, skönt. mindre skönt att vakna upp och känna sig halvvaken. zombie mode. sovvanorna är helt ur balans.
mini havre puffar och juice till frukost. nu kör vi.

måndag 11 januari 2010

en dag på jobbet och klarar inte mer, redan ångest. inte ok. bra att jag har en underbar vän som bjöd mig på middag och hade bakat goda brownies. guldvärd. love.
ska tvinga mig själv att sova nu, inte det lättaste. godnatt.
helgen försvann lika snabbt som den kom. julsemestern är slut och back to reality är det som gäller. inga fler halv 1 dagar med lunch som frukost, chill i sängen, filmmys, långpromenader, bakisdagar att bara vara bakis, näe nu är det dags igen.
jag kan knappt hålla ögonen öppna, hur ska man klara av att vända tillbaka dygnet? jag vet faktiskt inte. mer sömn, motion och bra mat gäller. ciao.

fredag 8 januari 2010

hörde jag fredag?

det blir en bra mars månad.
SMK på strand, 11 mars.


7 days to go.
besatthet.
..ville påminna en kär vän
om att jag älskar henne jätte mycket, hih.

hello,
sitter och målar mina naglar. tomten kom med nagellack och nagellackstork.
brasan är på och tet är kokat. tänkte sätta mig och pyssla ihop ett fotoalbum. det ligger alldeles för mycket foton överallt. ska beställa foton också, ryktas om 100 gratis foton igen. gillart.
idag ska mina älskade vänner komma hem från thailand. måste prova ringa ikväll.
ikväll blir det middag iallafall hos elin, det ska bli trevligt. sen eventuellt utgång, vi får se. har dock inga pengar. men det brukar lösa sig på något sätt.

jag ser ut som en anka men det är ok.

torsdag 7 januari 2010


sitter med lina framför MJs 30års kalas som artist på 1an och skäms över hur vi såg ut 2001. det ända som räddar är sången från vissa artister. herregud. haha.
kärlek till the king of pop, världen saknar dig.



















i vintermörker och kyla behövs bra filmer. check it out.
till salu peeps, köp bort;
tröjor

http://www.blocket.se/stockholm/Trojor_25243963.htm?ca=11&w=1
tröjor
http://www.blocket.se/stockholm/Trojor_25244683.htm?ca=11&w=1
klädpaket
http://www.blocket.se/stockholm/Kladpaket_25244727.htm?ca=11&w=1
promenad + lunch=sant.
what makes a man?
..och 5e mars befinner jag mig i en biosalong med mina vänner från alice i underlandet.

jag och melws ska röja till la roux på berns 3 mars,
ses där.

hello,
var hemma hos stina idag. hon var lite krasslig så vi tittade på lite film och myste bara.
åkte hem med gråten i halsen och -13 kyla. inte ok idag.
fick besök av bästaste vännen som kom med tröst mat (donken) och en stor kram. vi tittade vidare på fortsättningen av johan falk plus zombieland. det var mysigt as always. jag älskar dig och jag uppskattar allt du gör för mig, det betyder massor.

tänkte försöka komma upp lite tidigare imorgon och ta en långpromenad. svänga om rutinerna lite. dags för arbete på måndag. känns tungt kan jag erkänna.
bästa linn har kommit hem nu också. det tycker jag om. och på fredag kommer mina mest saknade vänner hem från thailand. 2 månader är för lång tid girls, inte igen. vi har så mycket att prata om.

sitter och uppdaterar mina kläder på blocket, har fått sålt två plagg, hoppas på fler. vill verkligen bli av med dom. kan lägga upp länkarna hit sen när allting uppdaterats klart.
au revoir och natti.


onsdag 6 januari 2010

just nu vill jag ta av min otroligt tunga ryggsäck,
gräva mig i en grop och avlida. en stund. bara en stund.

joel

vackert.

joel

Kvällen spenderades med korvis jen framför 4 johan falk rullar. Den här vackra människan var med och gjorde kvällen.

-13

Igår spenderade jag kvällen med jojjo och elin på tranan. Pratade och drack några öl, det var supernice.
Idag har jag spenderat min dag med bästa jen. Vi tog en lång promenad på långsjön, hur härligt som helst. Vi for hem och tände brasa, drack varm choklad och åt varma baugetter. Påvägen hem från promenaden hittade vi några vänner ensamma i snön;






Jennie stannade och klappade på dom små liven. Trillingar var det, utan mamma. Syskonen hade rymt sin väg medan en utav dom olyckligtvis hade hamnat under bilen. RIP.

måndag 4 januari 2010

en dag som bara försvann, med weeds. jag har lyckats få kristoffer beroende. serier är världens bästa tidsfördriv. igår såg jag två jävligt bra rullar, american beauty och zombieland.
idag mår jag bra förutom mensvärken. ouch. back to weeds.

söndag 3 januari 2010

vad har man för sig, jo jag såg nyligen på american beauty, en utav världens vackraste filmer, enligt mig. det är en sådan film jag vill köpa hem i min dvd hylla.
kristoffer åkte iväg och handlade godis, inte min ide för engångsskull. det här året ska bli smalt för mig, jag vill känna mig fin och hälsosam. punkt.


Jag skapade mig inga nyårslöften, men saker jag väldigt gärna skulle vilja ändra på är,
Träna, och äta rätt.
Sluta spendera pengar på onödiga ting och mat.
Skaffa mig ett nytt jobb eller börja plugga.
Hitta ett sätt att få mitt hår att växa igen.
Sluta vara bitter.
Förminska drickandet av alkohol.
Duscha mindre så jag slipper höra varje dag hur mycket vatten jag slösar.
Skaffa mig mål i livet som faktiskt går att uppfylla.
Fota mer och bli bättre.
Börja måla.
Börja spela gitarr igen.
Resa, massvis.
Spara pengar.
Hjälpa mig själv med att bli bättre.
Vara världens bästa syster som William vill att jag ska vara.
..och listan är lång.

Godmorgon,
har ätit gröt, druckit mitt morgon kaffe och läst situation sthlm. Mamma brukar komma hem med den. Bra tycker jag att man bidrar till att hjälpa andra människor, en god gärning. Samtidigt som jag tycker att hemlösa med alkohol/drog problem har mycket sig själv att skylla. Man kan befinna sig i en dålig tid i sitt liv men det är bara du själv som kan hjälpa dig själv i slutändan.
Det är ofta man förknippar hemlösa med en ölburk i handen. Synd, riktigt synd. Alkoholen har alltid på nått sätt funnits i min familjs liv. Tuff uppväxt för båda mina föräldrar. Samtidigt som alkoholen kan vara någonting socialt och trevligt så hatar jag den. Egentligen gör den ingen nytta, hatkärlek till alkohol är min mening.
Nu ska jag ta en korv med bröd.

lördag 2 januari 2010

det gör ont, delad, splittrad, förvirrad.
2010, ett år av ångest, jag hoppas inte det.
bara jag själv, helt själv.
jag vågar vara rädd, men det känns inte ok att vara rädd.
dancing in the dark - lady gaga

mer nyår i bild.


(lånad av malin & sanna.)

nyår i bild












new moon


















en seg dagen efter nyår. ingen baksmälla dock, tack. på kvällen lös fullmånen och det var ett perfekt tillfälle att gå och se new moon (igen) med jennie, johanna och jessica. edward mums. åt upp en hel mellanpopcorn och kände mig stolt. magen snurrade efter de dock. restrerande kvällen degade jag i min soffa framför datorn och film. gillart.

inga planer för ikväll, vi tar dagen som den kommer helt enkelt. vädret är underbart fint idag iallafall.

fredag 1 januari 2010

2010

nyårs middag hos mig med jennie, melws, lina, elin, johanna, jenny och jessica. det blev god mat, musik, massa alkohol, dans, fyrverkerier, skål, champagne, taxiåkning, halka, kyla, nype, dans, massor med skratt, promenera hem med en klacksko och en vans sko, hooka taxi, sängen.
tack alla underbara vänner för ett lyckat nyår. love.
(ett extra stort tack till jennie och mamsen min för all hjälp + malin för mat beredelserna)